محل تبلیغات شما
سلام . پس از مدت های مدید اومدم (طبق معمول،خودمم میدونم به روم نیارید !)

دوم آذر پستی رو توی پیج اینستام قرار دادم که خواستم اینجا هم بزارمش . و شرح آن بدین گونه می باشد ^_^ :

■تجربه ی فوق العاده و جدید این روزها!!

+خب حقیقتا چیز جالبی نیست ولی خواستم پستش کنم تا یادم بمونه اولین قدمم برای فعالیت توی راهی که انتخاب کردم رو کجا (بیست و هشتم آبان ماه) گذاشتم.یه گوشه کناری از مراسم یادواره ی شهدا رو پر کرده بودم ولی ته دلم خیلی وسیع تر از این تابلو شاد بود و به این وضعیت عشق می ورزید.
++توی این راه با خیلیا آشنا شدم، با کسایی که فهمیده بودن واسه چی و برای کی زندگی کنن، کسایی که فهمیدن وقتی خاک جسمشونو در آغوش می گیره ، علنا هیچی ندارن واسه همراه خودشون بردن؛ نه ثروت، نه زیبایی ، نه خانواده ، نه هیچ چیز مادی ای .
+++از تجربه ی جدید دیگه ی این روزا خوندن جلد دوم کتاب "سلام بر ابراهیم" بود.فرای چندین رمان و کتابی که خونده بودم، معرکه بود :) #شهیدابراهیم_هادی#سلام_بر_ابراهیم
●و تک بیتی مورد علاقه ای روزها:
کاش معشوق ز عاشق طلب جان می کرد،
تا که هر بی و سر و پایی نزند لاف ز عشق
++++دوستایی که پیدا کردم (یا در اصل اونا خواستن که من پیداشون کنم) ، این برجسته ترین آدم های هر زمان و مکان ، این شهیدای عزیز ، این مدافعان حرم ، هیچکس مثل خودشون پیدا نمیشه ، هیچکس.!!
+++++فقط ذوقی که بچه ها از دیدن این چهره ها داشتن :))))
#شهیدمحمودرضا_بیضایی
#شهیدجهاد_مغنیه
#شهیدمصطفی_صدرزاده
#شهیدرسول_خلیلی
#شهیدرضابخشی
#شهیدعباس_دانشگر
#شهیدوسام_محسن_شرف_الدین
#شهیدرضاکارگربرزی
#شهیدمحمدرضا_دهقان
#شهیدعباس_آسمیه
#شهیدمیثم_نجفی
#شهیدهادی_ذوالفقاری
#شهیددنی_جرج_جحا
#شهید
و این قافله ی عشاق ادامه دارد . :)
◀دوم آذر 97

+خب حالا اینجا خودم میخوام بنویسم که عاشق اون چند بیتی هستم که خودم نوشتم و یا چاپ کردم ^_^ 
+موضوع بعد اینکه یه سری اطلاعات راجب چند تا از این عزیزا به دست آوردم که در کل بگم ، تحقیق و نگاه کردن به زندگی هر شهیدی خودش یه دنیایی فرای زندگی های مادی و فانی کنونی ما هست!! 
این شهیدایی که گفتم شهید مصطفی صدر زاده و شهید عزیزم محسن حججی (عاسق لحجه ی شیرینشم) و شهید محمدرضا دهقان ( یه جوون بیست و اندی ساله ی دانشجوی ورزشکار با حیا ) و شهید رسول خلیلی و شعید رفیقم محمودرضا بیضایی هست :)
و در کمال عشق و شادی، دیروز تولد شهید محمودرضا بیضایی و امروز هم تولدت شهید رسول خلیلی بود و هست که گویی فورانی از  شادی رو میشه در وجود من هم دید !! 
و به شدت به این نتیجه می رسم که اگر کسی شهید میشه ، خدا اول اسمشو توی لیستش وارد کرده و بعد عشق به خودش و راهش رو در دل بندش گذاشته :)

*سایتی که یک سری اطلاعات خوب به دست آوردم NASRTV اونم قسمت ملازمان حرم هست .حتما ببینید . دیدن اینا ، اون قسمت از زندگیتون هست که هدرش ندادین :)

آبی ترین روز زمستانم

هجرانت به یلدا کشیده است آقا ...

تجربه ی جدید امروز :))

، ,شهید ,ی ,  ,رو ,هست ,، این ,و شهید ,شهید رسول ,به دست ,دست آوردم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Personal Blog تعمیرات تخصصی اسکرابر های صنعتی موفقیت و رشد فردی و قانون جذب دانشجویان معماری میم عسل طبیعی